40 Pimpinan Pusat Bahasa UIN, IAIN dan STAIN Berkumpul di UIN Jakarta

You may also like...

1 Response

  1. Latesha says:

    Ruud zegt:Ook wij hebben zeer veel problemen met de Hartman stoelen.9 jaar geleden een set van 4 gekocht en deze legden na 4 jaar het loodje.Weer 4 nieuwe stoelen van Hartman gekocht (dom) en deze, u raadt het al, begaven het ook na 2 á 3 jaar.Nu zoek ik dus stoelen van een ander merk, maar lees dus ook slechte ervaringen van de Jardin stoelen.Wie red me !!!p.s. het hierboven vermelde liep ook via Blokker, zeer slechte service !!s&;&nb!p;!nbsp;&nbsp!0 likes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>